Videotuotanto

TV-tuotanto, mainos-, yritys- ja muut nykyaikaisessa markkinoinnissa käytettävät videot kertovat enemmän kuin yksikään esitelmä. Yrityksenne kannattaa panostaa videotuotantoon, mainos-, yritys-, tuotevideoon tai -animaatioon, kun haluatte saada viestinne varmasti perille.

Digiporkkana Oy on Turusta käsin operoiva digimedia- ja videotuotantoyritys. Digiporkkana toteuttaa ”avaimet käteen” -palveluna mainos- ja yritysvideot, vuosikertomukset, showreelit, TV-mainokset, videotuotannot, sekä yksilöidyt videomainonnat.

Oletteko miettineet yrityksenne myynnin edistämistä videotuotannolla, tai mainosvideolla? Älkää miettikö enää, vaan lähettäkää ideanne meille ja räätälöimme teille täydellisen mainosvideon. Videossa on tulevaisuus. Se herättää tunteita ja vie viestinne varmasti perille.

MAINOSVIDEOT

Tiesittekö, että mainos­ ja yritysvideoilla voitte parantaa yrityksenne, tuotteidenne ja brändinne löydettävyyttä, lisätä potentiaalisten asiakkaiden mielenkiintoa juuri teidän yrityksenne palveluihin ja tuotteisiin, sekä muuttaa potentiaaliset asiakkaat kassavirraksi.

Digiporkkana on mainos-, yritys- ja tuotevideoihin, yritysesittelyihin, video- ja infografiikkaan, sekä audioon erikoistunut digimediatoimisto ja ketterä videotalo. Olemme ammattitaitoinen ja joustava yhteistyökumppani kun haluatte liikkuvan kuvan liikuttavan. Suunnittelemme, ideoimme, toteutamme ja julkaisemme tuotteet teille sopivissa kanavissa. Tavoitteemme on tuoda kiinnostuneet asiakkaat lähemmäs yritystänne ja helpottaa ostopäätöksen syntymistä. Tiesittekö, ettei videotuotanto ole enää niin kallista kuin uskotaan? Meidän videotuotantomme hinnat ovat täysin avoimia ja erittäin kilpailukykyisiä. Unohtakaa kymmenientuhansien eurojen mainosvideot ja keskittäkää yrityksenne videotuotanto meille - me välitämme aidosti asiakkaistamme, emmekä laskuta turhasta.

Mihin teidän aikanne riittää? Haluatteko käyttää aikaanne puhumiseen, vai tienaamiseen? Oletteko koskaan kuulleet sanontaa "Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa"? Yhden minuutin mainosvideossa kerrotte enemmän kuin puhumalla 1,8 miljoonaa sanaa. Tämä taas vastaa taukoamatta puhuttuna yli kymmentä vuorokautta. Autamme asiakkaitamme saamaan aikaan mitattavaa tulosta mainosvideon avulla. Tutustukaa digimediatoimistomme palveluihin.

 

INTERAKTIIVINEN VIDEO

Olemme ensimmäinen ja ainoa interaktiivisia videopalveluita tarjoava digimediatoimisto Suomessa.

Digiporkkanan interaktiiviset videot kutsuvat katsojat tekemään reaaliajassa tarinan kulkua muuttavia valintoja. Katsojat eivät vain katsele interaktiivisia videoita, vaan heillä on päätäntävalta tarinan kehittymisestä. Heistä tulee jotain muuta kuin pelkkä nojatuoleissa istuva yleisö, kun heidät kutsutaan osallistumaan luovaan prosessiin. Heistä tulee aktiivinen yleisö, innokkaina vaikuttamaan tuleviin tapahtumiin.

Nykyaikana videoita katsellaan interaktiivisilla laitteilla: matkapuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla ja älytelevisioilla. Miksi siis tehdä passiivista ja lineaarista sisältöä, kun voitte tarjota yleisöllenne niin paljon enemmän?

Rajattomasti valintoja.
Äärettömästi mahdollisuuksia.
Lumoava elämys, jonka yleisönne tulee muistamaan.
Mitä kaikkea te voitte tehdä interaktiivisella videolla, valinta on teidän.
Maailmankaikkeus odottaa juuri teitä, menkää ja ottakaa se omaksenne. Pyytäkää tarjous interaktiivisesta videosta ja erottukaa eduksenne!

Interaktiivinen video

SUOMALAISTEN TELEVISIONKATSELU ON MUUTTUMASSA, LUVUT ALLA PROSENTTEINA

Keitä suomalaiset YouTuben katsojat ovat?

Alle 40-vuotiaat
Yli 40-vuotiaat
Miehet
Naiset