Yritys

Me olemme Digiporkkana.

Olemme todellisia markkinoinnin, mainostamisen ja digitaalisen median erikoisosaajia. Se mihin erityisesti keskitymme, on erilaiset mainosvideot, yritysvideot, videografiikat, hakusanamainostukset sekä kaikki muu digitaalinen mainonta.

Olemme siis todellinen täyden palvelun digitaalisen markkinoinnin talo. Olemme toimineet alalla jo vuosia, joten ammattitaitoa, kokemusta ja näkemystä on erittäin paljon. Yrityksemme kasvaa jatkuvasti ja joukoissamme on alan todellista eliittiä. Myös laitteemme sekä ohjelmistomme on jatkuvasti uusinta uutta ja alan parasta. Olisi tyhmää antaa muille tasoitusta ja olla käyttämättä parasta mitä on tarjolla. Käytämme parasta mahdollista työvoimaa, laitteistoa sekä ohjelmistoja. Näillä keinoilla pystymme tarjoamaan myös asiakkaalle sitä parasta mahdollista tarjolla olevaan markkinointia.

Työntekijät

Työntekijämme on kokeneita sekä lukeneita ja heillä on suurimmalla osalla vuosien kokemus ja tietotaito digitaalisen median alalta. Ammattilaisiamme myös koulutetaan sekä kehitetään jatkuvasti mahdollisuuksien mukaan. Koska käytämme uusimpia laitteita, sekä ohjelmistoja niin työntekijämme myös perehtyvät näihin laitteisiin sekä ohjelmistoihin kurssien muodossa. Meille ei riitä pelkästään parhaiden työkalujen omistaminen vaan haluamme myös olla parhaita niiden käyttämisessä.

Haluamme tarjota kaikilla osa-alueilla parhaat mahdolliset markkinointiratkaisut. Sellaiset ratkaisut jotka sopii juuri kyseiselle asiakkaalle, yritykselle tai brändille. Huomioimme myös kohdeyleisön erittäin tarkasti sekä tietenkin markkinointibudjetin. Pystymme loihtimaan mahtavia kokonaisuuksia niillä kaikkein pienimmilläkin budjeteilla. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä vaikkei yritykselläsi olisikaan se Suomen suurin ja mahtavin markkinointibudjetti taustalla.

Me Digiporkkanalla todella uskomme hyvän tuloksen sekä menestyksen tulevan avoimuuden sekä rehellisyyden kautta. Se on iso ja tärkeä osa toimintaamme.

Ota yhteyttä

Tutustu palveluihimme sivujemme kautta ja kysy tarvittaessa lisää mikäli kysymyksiä heräsi. Ota myös rohkeasti yhteyttä mikäli haluat, että luomme sinulle toimivan ja taatusti tuloksia tekevän markkinointikoneiston. Pystymme luomaan sinulle budjetista riippuen täysin kattavan markkinointiverkoston. Verkoston joka yltää niin perinteisiin kanaviin kuin sitten kaikkiin nykyaikaisiin sosiaalisen median kiemuroihin. Laittamalla markkinoihin kaikkiin alustoihin tavoitat valtavan määrän asiakkaita ja parannat varmasti kassavirtaasi.