Videotuotanto

Mikäli haluat siirtää yrityksesi, yhteisösi tai tuotteesi mainonnan sekä markkinoinnin nykyaikaan on videotuotanto oikea ratkaisu. Videtuotanto on asia johon kannattaa ehdottomasti panostaa. Se on todellista nykyaikaista markkinointia ja kyllähän video kertoo enemmän kuin yksikään kuva tai teksti. Videotuotantoon panostaminen kannattaa mikäli haluat saada viestisi varmuudella perille.

Digiporkkana toteuttaa sinulle tai edustamallesi yritykselle kaikki mahdolliset videot täysin avaimet käteen menetelmällä. Teemme sinulle mainos- ja yritysvideot, showreelit, vuosikertomukset, videotuotannot, TV-mainokset sekä yksilölliset videomainonnat. Teemme siis käytännössä kaiken mahdollisen mitä videomuodossa voi tehdä. Videotuotannossa vain taivas on rajana ja meillä on parhaat nykyaikaiset laitteet sekä ohjelmistot videoiden tekemiseen. Taustalla on myös vuosien kokemus sekä näkemys, joten työn maaliin saaminen ei jää siitäkään kiinni. Tarjoamme siis kokonaisuutena erittäin ammattitaisoisen sekä kattavan paketin videoiden tuottamiseen.

Mikäli olet koskaan miettinyt yrityksen myynnin edistämistä videotuotannolla tai vaikka mainosvideolla. Älä missään tapauksessa mieti enää vaan ole yhteydessä Digiporkkanaan. Lähetä ideasi meille niin teemme sinulle taatusti täydellisen mainosvideon. Mainosvideon joka sopii tarkoitukseesi sekä budjettiisi. Muista se, että videoissa on ehdottomasti mainonnan ja markkinoinnin tulevaisuus. Video on markkinoinnissa sekä mainonnassa se muoto joka todella herättää tunteita ja vie viestin perille.

Mainosvideot

Oletko tietoinen, että yritysvideoilla sekä mainoksilla voit parantaa tuotteen, brändin tai yrityksen löydettävyyttä aivan uusiin sfääreihin. Voit saada mainoksesi tavoittamaan jopa miljoonia uusia potentiaalisia asiakkaita ympäri Suomen. Tällä keinolla lisäät varmasti yrityksesi sekä tuotteesi kiinnostavuutta. Kiinnostavuuden sekä näkyvyyden lisääminen tarkoittaa aina uusia asiakkaita. Uudet asiakkaan taas tarkoittaa aina lisää kassavirtaa.

Sinä päätät yrittäjänä ja mainostajana mihin aikasi riittää. On oma valintasi haluatko tienata vai puhua, aika on kuitenkin meillä kaikilla rajallista. Jos yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin kuinka paljon kertookaan yksi video. Sitä voi jokainen mainostaja miettiä mielessään. Tehdään siis yhdessä sinulle mainosvideo, lopetetaan puhuminen ja saat keskittyä tienaamiseen. Teemme erittäin mielellämme sinulle, yrityksellesi tai brändillesi sellaisen videon, että asiakasvirrat pomppaa täysin uusille luvuille.

Ota yhteyttä ja aloitetaan videon suunnittelu pikimmiten.