Mainonta

Mainostaa voi nykypäivänä erittäin monella tavalla. On olemassa TV-, Radio-, sekä esimerkiksi internetmainontaa.

Hakukonemainonta

Esimerkiksi hakukonemainonta on erittäin tehokas tapa saada laaja näkyvyys hakukoneita käyttävien keskuudessa. Googlen mainonta toimii niin, että mainokset nousevat esiin hakusanoilla jotka asiakas määrää. Googlen mainostuksen voikin kohdentaa erittäin tarkasti. Hakutuloksia voi rajata monin eri keinoin, kuten esimerkiksi maantieteellisesti rajatuilla alueilla. Mikä hienointa niin tämä mainostaminen ei edes maksa mitään ennen kuin asiakas klikkaa mainosta ja tulee sivuillesi. Hakukonemainonta onkin erinomainen tapa luoda uusia asiakassuhteita, sekä kassavirtaa. Mainonnalla voi helposti tuoda tietoisuuteen uusia tuotteita tai avainpalveluita. Googlen hakukonepalvelut tarjoaa yritykselle myös mahtavat työkalut seurata sivuilla vierailijoita. Näistä tiedoista saat paljon hyödyllistä tietoa mainontaan liittyen. Tarjoammekin asiakkaillemme erittäin toimivaa ja kustannustehokasta hakukonemainontaa. Palvelun toteuttaa yrityksemme todelliset huippuosaajat.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli haluat päästä Googlessa esiin harmaasta massasta.

Videomainokset

Videomainokset on myös mahtava tapa saada lisää klikkauksia ja asiakkaita. Videomainoksissa maksatte vieläpä ainostaan, mikäli mainos katsotaan kokonaan, yli 30 sekunnin ajan tai mikäli videon mainosta klikataan. Myös videomainonnassa pystytään helposti suorittamaan maantieteellistä kohdennusta. Voit myös kohdentaa markkinointia tiettyyn ikäryhmään tai esimerkiksi sukupuoleen. Et siis tuhlaa markkinointibudjettia mainostamalla täysin väärälle kohderyhmälle.

Youtube-mainonnassa on paljon erilaisia hyötyjä. Kaikki asiakkaanne käyttävät varmasti Youtubea riippumatta toimialasta. Tällä mainonnalla siis tavoitatte heidät kaikki. Myös suurten massojen tavoittaminen käy erittäin helposti riippumatta siitä mita haluat mainostaa. Mainostamalla Youtubessa saat varmasti lisää näkyvyyttä yritykselle, palvelulle tai brändille. Youtuben käyttäjämäärä on niin valtavat, että näkijämäärä nousee väkisinkin erittäin suureksi. Suuret näkijämäärät lisää aina suoraan potentiaalisia asiakasmääriä sekä kassavirtaa. Lisäksi Youtuben avulla tavoitatte mahdolliset asiakkaat erittäin nopeasti ja riippumatta siitä missä he vapaa-aikaansa viettävät. Mobiililaitteet ja mobiilipalvelut on nykyaikaa ja ihmiset käyttää niitä niin bussissa kuin mökin terassillakin.

Radiomainokset

Toteutamme myös kokemuksella sekä ammattitaidolla erittäin laadukkaat radiomainokset. Nykyaikoisessa mediassa myös radio on erittäin iso ja tärkeä markkinoinnin väline.

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä ja tehdään juuri sinun, yrityksesi tai brändisi näköinen markkinointikampanja.